Yritys

CFD-Finland Oy on vuonna 1994 perustettu yksityinen konsultointifirma, joka on erikoistunut laskennallisen virtausdynamiikan sovelluksiin. Useat asiakkaamme ovat Suomessa toimivia monikansallisia yrityksiä. Tavoitteenamme on ratkaista heidän virtauslaskentaongelmansa tarjoten samalla heille lisäarvoa.

Yli 20-vuotisen historiamme aikana olemme jatkuvasti kehittäneet omaa CFD-ohjelmistoamme useiden teollisuusprojektien kautta; CFD-Finland Oy on suorittanut satoja simulaatioita asiakkaillemme, ja melkein kaikki tapaukset ovat tavallaan uusia, tuoreita. Jokainen tehtävä on ollut uusi haaste. Silti asiakkaamme ovat aina olleet tyytyväisiä ratkaisuumme, sillä emme ikinä mukauta ongelmaa ohjelmistomme ymmärtämäksi. Sen sijaan mukautamme ohjelmistoamme ongelman ratkaisemiseksi. NOVA-ohjelmistomme koodi on ollut jatkuvassa kehityksessä näiden vaihtuvien haasteiden valloittamiseksi.

Pyrimme ratkaisemaan asiakkaidemme virtauslaskentaongelmat joustavalla ja palvelualttiilla lähestymistavalla käyttäen ajan tasalla olevaa CFD-teknologiaa. Olemme yksi harvoista yrityksistä Suomessa, jotka pystyvät rakentamaan hyvin monimutkaisia CFD-sovelluksia ongelman ytimestä alkaen. Pystymme hyökkäämään myös kaikkein monimutkaisimpien virtausongelmien kimppuun, koska ymmärrämme sekä haasteet että niiden ratkaisemiseen käytettävät ohjelmistot. Se on tämän päivän virtauslaskentayhteisössä harvinainen yhdistelmä.